Mark Smits
Spelorganisator
 
 
 
 
 
Wat is er voor de bevers in de regio?

Voor de bevers wordt ieder jaar twee ontzettend leuke en gezellige regioactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle bevers uit alle groepen (water en land) uit de regio.

Tijdens de spelraad en daaromheen organiseren de groepen uit de regio samen met het BOT  (Bever Ondersteunings Team) de regioactiviteiten van regio Overijsselse Vechtstreek. Zo is er ieder jaar een beverwandeltocht waar we met een tovenaar ingrediënten gaan zoeken om een toverdrank te maken of een zintuigenroute lopen door het bos of een vossenjacht doen. En er is ook een Bever-Doe-Dag, waar de bevers via activiteiten kennis maken met bijvoorbeeld het werk op een (ijs)boerderij of het leven van een piraat en schatzoeken. Eens in de twee a drie jaar wordt er zelfs een regio logeerweekend georganiseerd!!

 

Mee doen?

Doe ook mee aan deze activiteiten! Niet alleen voor het avontuur, de uitdaging en de gezelligheid, maar je leert ook andere bevers en collega beverleiding kennen waaruit weer de mooiste dingen kunnen ontstaan.

Kijk in de agenda voor de komende activiteiten of ga direct naar sol.scouting.nl om je in te schrijven!